"Lo importante es no tener miedo a tener una  oportunidad. Recuerde el mayor fracaso es no intentarlo"

Curs. MOSSOS TEMARI per videoconferència:

INSCRIPCIÓ


Aquest curs va dirigit a preparar la part de Temari per videoconferència.

Per preparar el Curs de temari (Àmbit A, B, C i D), les classes es realitzaran per videoconferència en directe a través de la plataforma Zoom

Les classes per videoconferència  permeten a l’alumne seguir la classe en directe i resoldre els dubtes que se li plantegin en moment, ja que pot participar bé a través del xat, bé a través del micròfon (al finalitzar la classe).

Les classes per videoconferència ens permeten seguir el mateix ritme que a les classes presencials i per tant el sistema del curs serà el que durant tant anys hem utilitzat a EUREKA i tants èxits ha donat als nostres alumnes.

La classe quedarà gravada al Campus durant 7 dies per a aquells alumnes que no podeu seguir-la en directe.

 

La classe es realitzarà en directe en el següent horari:

·       Dimecres: Classe de temari de 9:30 a 12:00 hores

 

També disposeu de l’opció de realitzar consultes directament amb la professora a través de les Tutories per resoldre dubtes. 

De cada tema es realitzen test online amb correcció instantània i també simulacres d’examen.  Els test i els simuacres estaran penjats al Campus durant tot el curs. (I seran accessibles als alumnes durant el temps que estiguin matriculats en el curs)

  

Què inclou el curs?

L’accés al Campus EUREKA dels següents cursos:

1.   MOSSOS. Curs de temari.

·       Els temes de l’Àmbit A, B i C.

·       Esquemes de cada tema

·       Test de cada tema

·       Vídeo explicatiu de cada tema

·       Simulacres de cada àmbit.

·       Simulacres generals

·       Exàmens oficials d’altres convocatòries.

 

A través del Campus EUREKA podreu accedir a les Tutories on resoldrem els vostres dubtes

 

CONDICIONS DE MATRICULACIÓ DEL CURS DE MOSSOS D’ESQUADRA

1.    El curs iniciarà el 4 d'octubre de 2021 i finalitzarà en el moment de realització del primer examen de l'oposició.

2.    La forma de pagament del curs és a través de quotes mensuals, sense cap tipus de permanència obligatòria.

3.    Les inscripcions estaran obertes durant tot el curs.

4.    Cada setmana es puja contingut nou al campus, per tant, en el moment de fer la inscripció es tindrà accés al contingut del material només d'aquell mes.

5.    Les quotes mensuals es paguen senceres independentment del dia del mes en que es faci la inscripció, ja que es té accés a tot el material del mes. L'alumne tindrà accés a tot el material que es pugi al campus des del mes que es matricula cap endavant.

6.    Si un alumne es matricula en data posterior a l'inici del curs i vol tenir accés al contingut del material dels mesos anteriors ha de contactar amb Secretaria a través del mail info@oposeureka.com. Aquest material tindrà un cost addicional.

7.    Les quotes posteriors es cobraran entre el dia 1 i 5 de cada mes, bé per domiciliació bancària o per targeta bancària: en aquest cas, el dia 1 de cada mes, s’enviarà un mail amb l’enllaç per  realitzar el pagament. El pagament s’haurà de realitzar abans del dia 3, per poder mantenir l’accés al campus, en cas de no realitzar el pagament, l’alumne causarà baixa automàticament.

8.    Baixes: Les baixes han de ser comunicades abans del dia 25 del mes anterior del que es vol causar la baixa. Per causar baixa d'un curs s'ha d'estar al corrent de pagament de totes les mensualitats.

9.    En el moment que finalitzi el curs o que l'alumne causi baixa es perdrà l’accés al campus i no es podrà accedir al seu contingut. 

 

Preu del curs:

Matrícula

40 euros

Retornables en el moment de causar baixa del   curs  (sempre que es compleixi la condició de matriculació número   8).

Mensualitat

60 euros/mes

Des de l’octubre fins a la data de   realització de la  primera prova.

 

Data d’inici del curs:

-         La data d’inici del curs és el 4 d’octubre de 2021.

 

Com realitzar les inscripcions?

·       Les inscripcions pels cursos presencials per videoconferència les podreu realitzar a través de la nostra web a partir del dijous 8 de juliol de 2021.

·       En el moment de realitzar la inscripció s’haurà de realitzar el pagament de la matrícula. 

INSCRIPCIÓ


Vuelva a visitarnos. ¡Gracias por su interés!

Mapa
Llamada
Email