"Lo importante es no tener miedo a tener una  oportunidad. Recuerde el mayor fracaso es no intentarlo"

Curs GUB COMPLET videoconferència i online:  Temari: per videoconferènciaPsicotècnics: online


INSCRIPCIÓ


(Per fer aquesta opció amb els Psicotèncics PRESENCIALS cal que et possis en contacte amb Secretaria, places limitades PREU: 125,00 €)

 


COM PREPAREM CADA CURS?

 Curs 1. Temari, cultura i actualitat. 

TEMARI. Preparació per videoconferència

Per preparar el Curs de temari, les classes es realitzaran per videoconferència en directe a través de la plataforma Zoom

Les classes per videoconferència  permeten a l’alumne seguir la classe en directe i resoldre els dubtes que se li plantegin en moment, ja que pot participar bé a través del xat, bé a través del micròfon (al finalitzar la classe).

Les classes per videoconferència ens permeten seguir el mateix ritme que a les classes presencials i per tant el sistema del curs serà el que durant tant anys hem utilitzat a EUREKA i tants èxits ha donat als nostres alumnes.

La classe quedarà gravada al Campus durant 7 dies per a aquells alumnes que no podeu seguir-la en directe.


La classe es realitzarà en directe en el següent horari:

 • Dilluns: Classe de temari de 9:30 a 12:00 hores


També disposeu de l’opció de realitzar consultes directament amb la professora a través de les Tutories per resoldre dubtes. 

De cada tema es realitzen test online amb correcció instantània i també simulacres d’examen.  Els test i els simuacres estaran penjats al Campus durant tot el curs. (I seran accessibles als alumnes durant el temps que estiguin matriculats en el curs)

CULTURA i ACTUALITAT

Cada setmana penjarem al Campus un tema de cultura i els test corresponents per practicar.

Per preparar l'actualitat, cada setmana penjarem un dossier amb les notícies d'actualitat més rellevants i test per practicar.

Curs 2. Psicotècnics. Preparació online.

Cada setmana penjarem una bateria de test per realitzar i un vídeo explicatiu amb la correcció corresponent.

Intensificarem la preparació del càlcul:

Tindreu una gran bateria d’exercicis de càlcul que podreu practicar sempre que vulgueu.

També tindreu a la vostra disposició l’explicació a través de vídeos de tècniques per realitzar el càlcul ràpid, anàlisi de les respostes, tècniques per realitzar exercicis de comprensió lectora i raonament abstracte, anàlisi de temps i de número de preguntes.

Resolució de dubtes:

Podreu resoldre qualsevol dubte a través de l'apartat de Tutories del Campus.

Simulacres:

En aquest curs online volem donar continuïtat amb la nostra manera de treballar que des de fa molts anys ens ha donat tan bons resultats i per això continuarem realitzant els nostres simulacres EUREKA!

Periòdicament us proposarem un simulacre de diversos temes.

Els resultats d’aquests simulacres es penjaran al Campus de manera que cada alumne podrà veure i comparar el seu nivell amb el dels altres opositors.


CONDICIONS DE MATRICULACIÓ DEL CURS GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA

 1. El curs iniciarà el 4 d'octubre de 2021 i finalitzarà en el moment de realització del primer examen de l'oposició.
 2. La forma de pagament del curs és a través de quotes mensuals, sense cap tipus de permanència obligatòria.
 3. Les inscripcions estaran obertes durant tot el curs.
 4. Cada setmana es puja contingut nou al campus, per tant, en el moment de fer la inscripció es tindrà accés al contingut del material només d'aquell mes.
 5. Les quotes mensuals es paguen senceres independentment del dia del mes en que es faci la inscripció, ja que es té accés a tot el material del mes. L'alumne tindrà accés a tot el material que es pugi al campus des del mes que es matricula cap endavant.
 6. Si un alumne es matricula en data posterior a l'inici del curs i vol tenir accés al contingut del material dels mesos anteriors ha de contactar amb Secretaria a través del mail info@oposeureka.com. Aquest material tindrà un cost addicional.
 7. Les quotes posteriors es cobraran entre el dia 1 i 5 de cada mes, bé per domiciliació bancària o per targeta bancària: en aquest cas, el dia 1 de cada mes, s’enviarà un mail amb l’enllaç per  realitzar el pagament. El pagament s’haurà de realitzar abans del dia 3, per poder mantenir l’accés al campus, en cas de no realitzar el pagament, l’alumne causarà baixa automàticament.
 8. Baixes: Les baixes han de ser comunicades abans del dia 25 del mes anterior del que es vol causar la baixa. Per causar baixa d'un curs s'ha d'estar al corrent de pagament de totes les mensualitats.
 9. En el moment que finalitzi el curs o que l'alumne causi baixa es perdrà l’accés al campus i no es podrà accedir al seu contingut. 

 

Preu del curs:

El curs es paga per mensualitats i NO hi ha cap tipus de permanència:

Matrícula

40 euros

Retornables en el moment de causar baixa del curs  (sempre que es compleixi la condició de matriculació número 8).

Mensualitat complet

120 euros/mes

Des de l’octubre fins a la data de realització de la  primera prova (maig/juny 2022).


Data d’inici del curs:

-         La data d’inici del curs és el 4 d’octubre de 2021.


Com realitzar les inscripcions?

 • Les inscripcions pels cursos presencials per videoconferència les podreu realitzar a través de la nostra web a partir del dijous 8 de juliol de 2021.
 • En el moment de realitzar la inscripció s’haurà de realitzar el pagament de la matrícula. 


INSCRIPCIÓ

 

Vuelva a visitarnos. ¡Gracias por su interés!

Mapa
Llamada
Email